fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAutobuski prevoznici ne odustaju od protesta

Autobuski prevoznici ne odustaju od protesta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Autobuski prevoznici ponovo su u ponedjeljak protestovali u Podgorici, čekajući ispunjenje svojih zahtjeva.

Autobuski prevoznici su kazali da ukoliko ne dobiju pozitivan odgovor, prijete još većim protestima i kolapsima u saobraćaju.

Dan piše da se iz nadležnih ministarstava, odnosno ministri ekonomskog razvoja i finansija i socijalnog staranja, Jakov Milatović i Milojko Spajić ne oglašavaju o problemima prevoznika.

Kako je naveo predstavnik Klastera Crne Gore Davor Dokić, od Ministarstva finansija su dobili dopis da su obaveze prema njima ispunjene, ali prevoznici ističu da to nije istina, jedine obaveze prema njima je ispunio ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić.

“Klaster prevoznika Crne Gore nastavlja proteste. Napominjemo da se od ljudi koji su trebali da odgovore na naše zahtjeve i dopise, jedino oglasio ministar Bojanić i ispunio svoje obećanje. Očekivali smo odgovor od gospode Milatovića i Spajića. Oni se nijesu oglasili, a mi i dalje čekamo”, rekao je Dokić.

On je kazao da se ulazi u nezgodno vrijeme, za dan-dva počinju praznici, kao i da će se napraviti veliki kolaps u gradu.

“Mislimo da to nikome ne treba. Mi ne možemo nazad, dovedeni smo u situaciju da moramo da budemo na ulicama. Nadam se da će se ministri uključiti u rješavanje ovog problema. Naročito ministar Spajić koji će ispuniti ono što je obećao”, zaključio je Dokić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...