fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAustrijski mediji objavili članak o Crnoj Gori

Austrijski mediji objavili članak o Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Austrijski magazin za luksuzna putovanja, Connoiseur Circle, objavio je afirmativni članak o Crnoj Gori kao turističkoj destinaciji pod nazivom Crna Gora – najbolje sa Balkana, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Oni su kazali da novinar Jorg Bertram, koji je u aprilu boravio u studijskoj posjeti Crnoj Gori, u članku objavljenom na deset strana pozvao čitaoce da tu provedu odmor, govoreći o raznolikosti turističke ponude i luksuznim hotelima.

“Visoke planine, duboke klisure, prelijepe uvale za kupanje i sela kao iz slikovnica: Crna Gora vas poziva na nezaboravno putovanje na vrlo malom prostoru. Nije ni čudo što zemlja sa najjužnijim fjordom u Evropi i raznovrsnom ponudom za aktivan odmor u prirodi već dugo privlači luksuzne putnike”, naveo je Bertram u članku.

On je, boraveći u Crnoj Gori, obišao hotele u kontinentalnom dijelu Crne Gore, nastavljajući ka sjeveru i jugu zemlje.

foto: NTO

Iz NTO je saopšteno da je Bertram imao priliku da se upozna sa ponudom hotela Hilton u Podgorici, SOA na Žabljaku i Bianca resort & spa u Kolašinu, dok je na crnogorskom primorju posjetio Regent Porto Montenegro, The Chedi Lustica Bay, Ananti Resort, Aman Sveti Stefan i novootvoreni luksuzni rizort One&Only.

Magazin Connoiseur Circle, koji izlazi četiri puta godišnje, namijenjen je čitaocima zemalja njemačkog govornog područja koji preferiraju luksuzna putovanja. O popularnosti magazina, govori i broj čitalaca, koji dostiže do 300 hiljada.

“Da je Crna Gora sve interesantnija destinacija za putovanja u Austriji svjedoči i nedavna objava najvećeg austrijskog medija Kurier.at koji je svojim čitaocima predložio osmodnevnu posjetu našoj destinaciji, ističući ljepote Boke Kotorske, pješčanih plaža, manastira i mediteranske klime, dok je austrijski portal derstandard.at promovisao putovanje vozom u Crnu Goru”, navodi se u saopštenju NTO.

Oni su dodali da su prethodne sedmice i drugi renomirani mediji iz Njemačke, Austrije i Švajcarske, među kojima su Badische Zeitung, reisetopia.de i Saarbrücker Zeitung, pisali o Crnoj Gori kao atraktivnoj turističkoj destinaciji.

Iz NTO su podsjetili da je Austrija nedavno ukinula zabranu putovanja u Crnu Goru, što je objavljeno u svim austrijskim medijima, uključujuči i najčitaniji austrijski dnevni list Kleine Zeitung.
(kraj) nar

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije