fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAndrijevica da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja Crne Gore

Andrijevica da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Andrijevica u potpunosti i bez izuzetka zaslužuje da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja Crne Gore, ocijenio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

On je u čestitki povodom Dana Opštine kazao da smatra da će će lokalna uprava, i pored svih izazova, biti fokusirana na pripremu i realizaciju programa od značaja za izgradnju infrastrukture i valorizaciju prirodnih potencijala, koji bi trebalo da podstaknu napredak Andrijevice i cijelog sjevera.

Takvim pristupom, kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika, stvoriće se nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj sjevernog regiona.

“To će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Komovima”, ocijenio je Bečić.

Bečić je čestitao Dan Opštine Andrijevica njenom predsjedniku Željku Ćulafiću i predsjedniku Skupštine Opštine Mladenu Đukiću, sa željom da se u bliskoj budućnosti grad učini ljepšim i ugodnijim mjestom za život.

“Ovaj datum obilježavate u godini kada Crna Gora slavi 80 godina od Trinaestojulskog ustanka, u kojem su žitelji ovog kraja dali svoj doprinos koji generacije pamte”, zaključio je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije