fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro prevezao preko 350 hiljada putnika

Air Montenegro prevezao preko 350 hiljada putnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni avio-prevoznik, Air Montenegro, je od početka godine do danas prevezao više od 350 hiljada putnika i uspio da Crnu Goru poveže sa 16 destinacija, računajući i redovne čarter linije.

„Iako je godina u znaku složene geopolitičke i ekonomske situacije, broj prevezenih putnika rezultat je pažljivog planiranja, intenzivnog rada na unapređenju postojećih i uvođenju novih linija, kao i adekvatnog i pravovremenog odgovora na izazove. Važan doprinos u ukupnom broju prevezenih putnika dali su i redovni čarter letovi ka tržištima koja planiramo da razvijamo i u predstojećem periodu“, poručili su iz kompanije.

Pripreme za narednu godinu su u toku, a pored ponovnog povezivanja sa tržištima koja su se pokazala kao perspektivna, u planu je i pokretanje linija ka novim destinacijama.

„Pariz, Nant, Lion, Cirih, Frankfurt, Kopenhagen, Ljubljana, Beograd, Prag, Banja Luka, Istanbul, Tel Aviv, Katovice, Jerevan, Bratislava i Kairo su neki od gradova ka kojima je ove godine saobraćao Air Montenegro, dok za sledeću turističku sezonu, uz proširenje flote, planiramo nove rute i dodatne letove na postojećim“ najavili su iz kompanije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije