NaslovnicaMINA BusinessAerodrom u Tivtu i Opština zajednički do najboljeg servisa

Aerodrom u Tivtu i Opština zajednički do najboljeg servisa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Aerodrom u Tivtu i tivatska Opština prirodni su partneri u razvoju i promociji grada i države, ocijenili su na današnjem sastanku izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski i predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović.

Zajednički je konstatovano da je saradnja između Opštine Tivat i Aerodroma Tivat dobra i da će ubuduće ona biti još intenzivnija kako bi ispunili očekivanja građana i putnika, odnosno turista.

Jandreoski je, kako je saopšteno iz Aerodroma Crne Gore, kazao da oni smatraju da Opština Tivat treba da bude njihova najznačajnija podrška, prirodan partner sa kojim će servise koje pružaju dovesti do najvišeg nivoa.

„Na zajedničkom smo zadatku jer i aerodromi i lokalna samouprava žele da pruže najbolje usluge građanima, odnosno turistima. Samo svakodnevnom saradnjom možemo doći do toga cilja“, rekao je Jandreoski.

On se zahvalio Komnenoviću na saradnji sa Opštinom Tivat oko uklanjanja otpada i održavanja komunalnog reda ispred aerodromske zgrade.

Komnenović je iskazao punu podršku budućim zajedničkim aktivnostima koji bi, osim servisnih usluga, podrazumijevali jaču promociju Tivta odnosno cijele Crne Gore kao turističke destinacije.

„U nama imate iskrene partnere. Svjesni smo uloge koju aerodromi imaju za naš grad, za njegovu dostupnost i vidljivost, ali takođe i za brojne tivatske porodice koje tamo rade“, rekao je Komnenović.

Sastanak je održan u administrativnoj zgradi Aerodroma u Podgorici.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ivan Vujović SDP

Vujović demantovao Abazovića

Podgorica, (MINA) - Generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović demantovao je izjavu premijera...