fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Cetinje grad velikih mogućnosti

Abazović: Cetinje grad velikih mogućnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prijestonica Cetinje je grad velikih mogućnosti pri čemu je došlo vrijeme da se iskoriste njeni privredni potencijali koji bi donijeli ekonomski oporavak i stabilniji život građana, ocijenio je potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović.

“Grad heroj, sa izvanrednim geografskim položajem, kulturno-istorijskim nasljeđem, prirodnim bogatstvom, predstavlja grad velikih, ali i neiskorišćenih mogućnosti”, napisao je Abazović u čestitki povodom 13. novembra Dana oslobođenja Cetinja.

Prijestonica, kako je kazao, kao što Zakon o Prijestonici nalaže, treba da bude sjedište mnogih državnih institucija, čime bi se gradu dao dodatan podstrek za razvoj.

“Siguran sam da će Cetinje kroz par godina postati idealno mjesto za život i u kojem će se tražiti stan više”, naveo je Abazović.

On je ocijenio da je vrijeme da se iskoriste privredni potencijali Prijestonice Cetinje, koji bi donijeli ekonomski oporavak grada, stabilniji život građana i spriječili odlazak mladih ljudi.

“Prijestolje od kamena, duša crnogorske istorije, kulture i tradicije ima posebno mjesto u srcima svih onih kojima je Crna Gora domovina”, dodao je Abazović u čestitki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...