fbpx
NaslovnicaGlavna vijestPredstavljen promotivni spot Air Montenegra i NTO

Predstavljen promotivni spot Air Montenegra i NTO

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Promotivni spot nacionalne avio-kompanije Air Montenegro i Nacionalne turističke organizacije (NTO), predstavljen je danas na konferenciji za novinare u Podgorici.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao je da je glavna poruka od danas da su ispunili ono što su obećali i započeli u decembru prošle godine.

„Mi za samo mjesec operativnosti imamo 200 ispunjenih letova. Rekli smo još u decembru da će kompanija letjeti 1. juna, i to se i desilo“, rekao je Spajić.

On je kazao da je neizmjerno ponosan na rezultate nacionalne avio-kompanije i Vlade Crne Gore’’

Izvršni direktor Air Montenegra, Predrag Todorović, kazao je da je ta kompanija za samo tri i po mjeseca od osnivanja imala prvi let što je, kako je naveo, presedan u avio industriji.

„Imali smo bezrezervnu podršku, jako kvalitetne ljude i jednu stvar koja nas je vezala, a to je da našoj zemlji damo avio kompaniju koja će biti osposobljena prije početka ljetne sezone“, rekao je Todorović.

Režiser Nikola Vukčević zahvalio se timu koji ga je pozvao, navodeći da mu je čitav projekat na kojem je radio bio inspirativan.

Kompozitor Janko Nilović kazao je da mu je veliko zadovoljstvo da bude u svojoj Crnoj Gori gdje, kako je naveo, prvi put i profesionalno angažovan.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...