fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić zakazao telefonsku sjednicu Vlade

Krivokapić zakazao telefonsku sjednicu Vlade

Podgorica, (MINA) – Premijer Zdravko Krivokapić je, dok traje sjednica Skupštine na kojoj se raspravlja o povjerenju Vladi, zakazao telefonsku sjednicu Vlade.

Sjednica je u toku, a na dnevnom redu je devet tačaka, piše Pobjeda.

Prva je Predlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

Na dnevnom redu su i Predlog pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Kabineta predsjednika Vlade.

Stepenom tajnosti interno označen je Predlog platforme za učešće ministarke odbrane Olivere Injac na sastanku Sjeverno-atlanskog savjeta na nivou ministara odbrane 16. i 17. februara 2022. godine.

Na dnevnom redu je i predlog za smjenu ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića sa čela Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i postavljenje državnog sekretara u ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava Andreja Milovića na to mjesto.

Vlada će donijeti odluku i o predlogu da se umjesto zamjenika predsjednika Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Borisa Marića, u tom tijelu nađe državni sekretar u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Vlada će razmatrati i Prijedlog za prestanak mandata vršiteljke dužnosti generalne direktorice i postavljanje generalnog direktora Direktorata za izvršenje krivičnih sankcija u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...