fbpx
NaslovnicaCrna GoraKonjević: Sekulović da podnese krivičnu prijavu protiv Krivokapića

Konjević: Sekulović da podnese krivičnu prijavu protiv Krivokapića

Podgorica, (MINA) – Poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević pozvao je ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da podnese krivičnu prijavu protiv premijera Zdravka Krivokapića zbog, kako je naveo, zloupotrebe službenog položaja.

U toku je telefonska sjednica Vlade na kojoj je jedna od tačaka Predlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

Konjević je rekao da Krivokapić danas, umjesto da sjedi u Skupštini i pokuša da objasni šta je radio 450 dana, on krši sve zakone koji postoje u pravnom sistemu Crne Gore.

“Danas je bez predloga ministra unutrašnjih poslova, predložio Odluku o izmjenama Odluke o načinu sticanja crnogorskog državljanstva“, kazao je Konjević na sjednici Skupštine na kojoj se raspravlja o povjerenju Vladi.

On je rekao da Krivokapić to radi svjesno i da zloupotrebljava službeni položaj.

„Pozivam Sekulovića da koliko odmah podnese krivičnu prijavu za zloupotrebu službenog položaja protiv Krivokapića, a nadležno tužilaštvo da po hitnom postupku reaguje“, naveo je Konjević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu