fbpx
NaslovnicaGlavna vijestKlijentima eko cegeri u cilju očuvanja planete

Klijentima eko cegeri u cilju očuvanja planete

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka će, povodom obilježavanja Svjetskog dana planete, klijentima putem novog prodajnog mobilnog kanala – Bank2Go, pokloniti eko ceger, kako bi ih motivisala da promjenama u svakodnevnim životnim navikama daju lični doprinos očuvanju planete.

Direktorica za korporativne komunikacije Addiko banke, Nataša Milović, je povodom društveno odgovorne akcije koju organizuju kazala da je banka prepoznatljiva po aktivnostima za dobrobit zajednice i okruženja u kojem posluje.

Prema njenim riječima, banka se ovoga puta odlučila da povodom obilježavanja Svjetskog dana planete organizuje društveno odgovornu akciju koja će uključiti zaposlene i klijente.

“Poklanjajući danas i sjutra klijentima Addiko eko ceger željeli smo da ih podstaknemo da promjenama u svakodnevnim životnim navikama daju lični doprinos očuvanju planete”, rekla je Milović ispred HD Laković na Zabjelu, gdje se trenutno nalazi putujući bankar – Bank2Go.

foto: MINA

Ona je dodala da će to raditi preko Bank2Go koji putuje po Crnoj Gori i koji je lansiran prošle sedmice.

“Sjutra će obradovati građane Šavnika i Žabljaka, kojima će uručiti Addiko eko ceger. Pozivam građane da posjete Bank2Go danas i sjutra i da se prključe našoj akciji. Takođe, svima u ime banke čestitam Dan planete”, zaključila je Milović.

Addiko volonteri će sjutra, pored štednje energije i racionalnije potrošnje papira, u zelenoj zoni ispred Capital Plaze kod fontane zasaditi deset sadnica lavande, koje je banka nabavila.

Najčitanije