fbpx
NaslovnicaGlavna vijestKapaciteti se popunjavaju velikom brzinom

Kapaciteti se popunjavaju velikom brzinom

Ulcinj, (MINA-BUSINESS) – Hotel Azul Beach Resort Montenegro u Ulcinju, kompanije Karisma, prve goste dočekao je 1. maja, a kapaciteti se popunjavaju velikom brzinom.

Iz kompanije Karisma Hotels Adriatic agenciji Mina-business su kazali da su ove godine pred goste izašli sa najkompletnijim sadržajem do sada, a po popunjenosti kapaciteta bi se reklo da oni to i prepoznaju.

„U potpunosti smo renovirali glavni restoran EAT, All Day Dining koncept, obezbijedili smo tim internacionalnih kuvara i značajno unaprijedili zabavni program za djecu, ali i odrasle. Potražnja je zaista velika i raduje nas što se kapaciteti popunjavaju velikom brzinom“, rekli su iz kompanije.

Karisma Hotels Adriatic
foto: Karisma Hotels Adriatic

Kako su objasnili, u odnosu na period prije pandemije, rezervacije dolaze u posljednjem trenutku pred sam boravak, što malo otežava planiranje operativnih procesa.

„Pored turista iz regiona, raduje nas da nam ove sezone dolazi daleko veći broj turista iz zemalja Zapadne Evrope“, dodali su iz kompanije.

Hotel Azul Beach Resort Montenegro nalazi se u Ulcinju na Velikoj plaži i raspolaže sa 479 smještajnih jedinica.

„Moramo istaći da je 70 odsto naših kapaciteta namijenjeno porodicama sa dvoje ili više djece, što nas izdvaja od drugih u regionu i povećava našu kompetitivnost“, naveli su iz Karisma Hotels Adriatic.

Oni su objasnili da je u odnosu na 2019. godinu trend bukiranja nešto promijenjen i rezervacije dolaze u posljednjem trenutku, istićući da će jun završiti na nivou 2019. koju uzimaju za parametar.

„Jul i avgust su mjeseci kada u Crnoj Gori nikada nije postojao problem sa iskorišćenošću kapaciteta, dok za septembar očekujemo slične ili nešto bolje rezultate nego 2019. godine. Oktobar je namijenjen za istinske uživaoce i ljubitelje mora, toplog vremena i nešto manje gužve. Struktura gostiju je raznolika, ali dominiraju gosti iz Zapadne Evrope i regionalna tržišta“, dodali su iz kompanije.

Na pitanje kakve su cijene, iz Karisma Hotels Adriatic-a su odgovorili da su one konkurentne.

„S obzirom na ponudu i to da je koncept ultra all inclusive, rekli bismo da su jako privlačne za sva tržišta“, smatraju u kompaniji.

Karisma Hotels Adriatic
foto: Karisma Hotels Adriatic

Komentarišući sadržaje koji će biti u ponudi, oni su saopštili da su značajno proširili zabavni program za djecu i odrasle i da je mnogo aktivnosti tokom dana i noći, a u planu je i mnogo tematskih večeri i kulturnih događaja zabavnog i koncertnog sadržaja.

„Tu su i Avanturistički park, dječiji zabavni park na plaži, brojni sportski sadržaji, kao i veliki broj bazena i preko 50 metara prelijepe pješčane plaže. Sa posebnom pažnjom ističemo internacionalni tim kuvara koji je znatno proširio i unaprijedio našu gastronomsku ponudu, pa tako naši posjetioci imaju priliku da uživaju u 12 barova i restorana“, dodali su iz kompanije.

Na pitanje koliko je kompanija Karisma Hotels & Resorts do sada uložila u svoje poslovanje u Crnoj Gori, oni su odgovorili da su ulaganja do ovog trenutka svakako bila velika i da je investirano ukupno oko 28 miliona EUR.

„Vjerujemo da se istinska vrijednost našeg poslovanja u Crnoj Gori ogleda u unapređenju turističke ponude i dugoročnom pozicioniranju Crne Gore kao destinacije. Ona se ogleda i u našoj inovativnosti i višedecenijskom iskustvu u poslovanju na drugim krajevima svijeta i tome što težimo da ta iskustva prenesemo i na naše zaposlene u Crnoj Gori, što je svakako najveći benefit našeg prisustva ovdje“, rekli su iz Karisma Hotels Adriatic.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standard u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju.

Karisma u svom portfoliu hotela, pored Crne Gore, posluje i u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci, a uskoro će biti prisutni i u Srbiji, Orlandu i Belizeu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije