fbpx
NaslovnicaGlavna vijestDigitalna transformacija jedan od prioriteta Vlade

Digitalna transformacija jedan od prioriteta Vlade

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Digitalna transformacija jedan je od strateških prioriteta Vlade na čijem čelu je premijer Zdravko Krivokapić.

To je saopšteno iz Vlade, navodeći da su ponosni što će Crna Gora od sjutra biti domaćin najvećeg događaja digitalne transformacije u regionu.

“Potvrđujemo zajedničku ideju o budućnosti Evropske unije, a sa našim partnerima iz regiona i EU dijelimo posvećenost zajedničkom napretku, u svim područjima, koja će život naših građana učiniti boljim”, navodi se u objavi na Tviter /Twitter nalogu Vlade.

U objavi se dodaje da će Krivokapić i evropski komesar za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelji učestvovati na sastanku visokih zvaničnika koji će se održati u srijedu.

“Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić se uključuje u vođenje Tviter naloga Vlade i u naredna tri dana nas informiše o dešavanjima i zaključcima IV WBDS, na kojem se udružuju snage 6 ekonomija Zapadnog Balkana”, navodi se u objavi.

Digitalni samit ekonomija Zapadnog Balkana, koji organizuje crnogorsko Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija, počeće sjutra i trajaće do srijede.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije