fbpx
NaslovnicaGlavna vijestBošković: Nova vlast kriva što ekonomski zakoni neće stupiti na snagu

Bošković: Nova vlast kriva što ekonomski zakoni neće stupiti na snagu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Krivicu što pojedini zakoni nijesu stupili na snagu, pa i oni koji se tiču ekonomskih tema, isključivo snosi nova vlast, koja je na silu, bez kvoruma, suprotno zakonu i Ustavu održala sjednicu parlamenta, ocijenio je poslanik DPS-a, Predrag Bošković.

On je rekao da se ministar finansija Milojko Spajić i režimski mediji služe jeftinim populizmom i manipulacijama, javno potcjenjujući inteligenciju građana.

Bošković je rekao da povod za “pravno nasilje”, nije bio set ekonomskih zakona, kako je naveo Spajić, već jedan, koji je za novu vlast i njihove mentore značajniji od svih drugih – Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

“On je morao da bude usvojen 28. decembra, kako bi se ova vlast pohvalila još jednom bizarnošću – da je srušila stari zakon tačno na godišnjicu njegovog izglasavanja”, rekao je Bošković.

On je poručio da svi zakoni koje je nelegalno izglasala vladajuća većina, samo su kolateralna šteta tog jednog, i izraz potrebe nove vlasti da udovoljavaju ucjenama i zahtjevima svojih mentora.

Najčitanije