fbpx
NaslovnicaCrna GoraŽeljko Aprcović predložen za predsjednika kotorske Opštine 

Željko Aprcović predložen za predsjednika kotorske Opštine 

Podgorica, (MINA) – Željko Aprcović jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika Opštine Kotor, na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

“Ovim činom DPS je potvrdio da je snažna partija, spremna da preuzme odgovornost za razvoj i prosperitet Kotora i za rješavanje nagomilanih problema koji su posljedica neodgovornog vođenja grada prethodne vlasti”, kaže se u saopštenju.

Aprcović je predsjednik Opštinskog odbora DPS, dugogodišnji odbornik u kotorskom parlamentu, poslanik u državnom parlamentu, predsjednik Odbora za politički sistem.

“Sigurni smo da će Aprcović, kao predsjednik opštine Kotor, izabrati pravi tim koji će uz podršku građana uspješno voditi grad u ovim teškim vremenima”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a očekuju da predsjednica Skupštine Dragica Perović uvaži realnost i zahtjev većine u kotorskom parlamentu i zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati predsjednik opštine Kotor”, kaže se u saopštenju.

Perović je zatražila od Ministarstva javne uprave instrukcije u vezi sa daljim radom lokalnog parlamenta, nakon što je nedavno izglasano nepovjerenje predsjedniku opštine Vladimiru Jokiću.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...