fbpx
NaslovnicaCrna GoraZaplijenjeno 122 kilograma marihuane

Zaplijenjeno 122 kilograma marihuane

Podgorica, (MINA) – Barska policija pronašla je oko 122 kilograma marihuane i uhapsila N.D (27) i i P.P. (39) iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mjestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N.D. i P.P.

„Na određenoj udaljenosti od mjesta kontrole ovih osoba pronađeno je parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih pvc pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma“, kazali su iz policije.

Iz policije su rekli da je kriminalističkom obradom utvrđeno je da su predmetno teretno vozilo neposredno prije kontrole, P.P. i N.D. dovezli i parkirali na navednom mjestu.

Navodi se da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P.P. i N.D. uhapse.

„Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu“, saopštila je policija.

Najčitanije