fbpx
NaslovnicaCrna GoraVlada: Bratić ponovo izložena prijetnjama i uvredama

Vlada: Bratić ponovo izložena prijetnjama i uvredama

Podgorica, (MINA) – Govor mržnje, uvrede i prijetnje ponovo su uperene ka ministarki prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić, objavljeno je na Tviter /Twitter/ nalogu Vlade.

“Cijela Vlada diže glas u znak podrške ministarki Bratić, uglednoj članici domaće i svjetske akademske zajednice, i poziva nadležne organe na adekvatnu reakciju na ovaj i sve slične slučajeve”, navodi se u objavi.

Iz Vlade su poručili da se patriotizam i briga za narod i državu pokazuju dobrim djelima, a ne riječima nasilja i uvredama.

“Sigurni smo da su ovakvi pojedinci rijetki izuzeci u našem društvu, ali javnost ne smije biti nijema na njihova nedjela”, naglasili su iz Vlade.

Kako su naveli, u Vladi duboko vjeruju da će tradicionalne, temeljne vrijednosti, na kojima počiva Crna Gora, nadjačati sve mržnje i podjele.

„A da naš javni prostor neće biti poligon prijetnji i uvreda, već mjesto uvažavanja svakog pojedinca i poštovanja apsolutno svih ljudskih prava i sloboda“, dodaje se u objavi.

Najčitanije

Čađenović predsjednik Odbora direktora CEDIS-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dosadašnji izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), Vladimir Čađenović, izabran je...