fbpx
NaslovnicaCrna GoraVeljko Uskoković koordinator mlađih selekcija u Primorcu

Veljko Uskoković koordinator mlađih selekcija u Primorcu

Podgorica, (MINA) – Proslavljeni crnogorski vaterpolista Veljko Uskoković imenovan je za koordinatora mlađih selekcija u Primorcu, saopšteno je iz kotorskog vaterpolo kluba.

Kako su kazali, nova uprava Primorca, na čelu sa predsjednikom Mlađanom Janovićem, riješena je da pojača trenerski kadar kada je riječ i o mlađim selekcijama.

„Dogovorena saradnja sa proslavljenim jugoslovenskim i crnogorskim vaterpolistom, kao i trenerom juniorske reprezentacije Crne Gore Uskokovićem, prvi je ali i samo jedan od njihovih koraka u tom pravcu“, navodi se u saopštenju.

Uskoković je rekao da je sa izuzetnim zadovoljstvom prihvatio ideju da sa bogatim trenerskim iskustvom pomogne u radu sa mlađim kategorijama.

Kako je naveo, ovih dana su u toku takmičenja svih mladih kategorija u Prvenstvu i Kupu Crne Gore, nakon čega će napraviti presjek stanja.

„Već sada je jasno da smo, prije svega zbog nemogućnosti treniranja u svom bazenu pune tri godine, u mlađim kategorijama daleko od onoga gdje treba da budemo. Imaćemo pune ruke posla i želju da na stotu godišnjicu mlađe kategorije, ali i cijeli klub pozicioniramo gdje mu je mjesto“, kazao je Uskoković.

Najčitanije