fbpx
NaslovnicaCrna GoraU požaru u Beranama izgorjelo sedam baraka

U požaru u Beranama izgorjelo sedam baraka

Podgorica, (MINA) – U požaru koji je izbio sinoć sat poslije ponoći, u beranskom naselju Rudeš, izgorjelo je sedam stambenih baraka.

U požaru nije bilo povrijeđenih i zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spriječeno je da se on proširi na ostale stanove.

„Predsjednik beranske opštine Dragoslav Šćekić, zajedno sa načelnikom Službe zaštite i spašavanja Tihomirom Bogavacem, obišao je mjesto požara i stanarima ponudio pomoć Opštine“, objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk /Facebook/ stranici Opštine Berane.

Šćekić je poručio stanarima da nijesu sami u ovom trenutku.

“Tu smo da vam pomognemo oko obezbjeđivanja smještaja i ostalih stvari, a i sanacije štete“, kazao je Šćekić.

Iz Službe zaštite nijesu mogli da navedu šta je uzrokovalo požar, jer je kada su vatrogasci stigli on već bio u razbuktaloj fazi, prenosi radioberane.me.

Prema riječima Bogavca, gašenje požara otežavala je nemogućnost prilaska vozila.

“Samo jedno vozilo je moglo da priđe, pa su se naizmjenično smjenjivali, dok smo sa drugih razvlači crijeva i gasili”, kazao je Bogavac.

On je rekao da je 14 vatrogasaca sa četiri kamiona za sat uspjelo da zaustave širenje vatre, dok se gašenje nastavilo do jutarnjih sati.

Kako je naveo Bogavac, šteta od požara je velika, ali je najvažnije da niko nije stradao.

Najčitanije

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog...