fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Budvi uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

U Budvi uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva


Podgorica, (MINA) – Budvanska policija uhapsila je N.T. (21) iz Srbije, osumnjičenog za pokušaj ubistva, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je sinoć sat nakon ponoći, policiji prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedna osoba povrijeđena.

Ističe se da je policija odmah izašla na mjesto događaja, blokirala Stari grada i izvršila pretragu terena.

Kako se navodi, operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju to područje grada u cilju sprečavanja krivičnih djela su pravovremeno reakcijom spriječile bjekstvo osumnjičenog.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju policija je lišila slobode N.T. (21) iz Srbije. On je, kako se sumnja, izvršio ovo djelo na štetu D.Č. iz Budve na način što mu je tokom tuče nanio više ubodnih rana u predjelu tijela oštrim predmetom”, kazali su iz Uprave policije.

Oni su istakli da je D.Č. hospitalizovan u kotorskoj bolnici.

Iz policije su rekli da je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu.

Budvanska policija je, kako se navodi, prikupila obavještanja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta ali i očevici i svjedoci.

Navodi se da je u slučaj uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji su pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja djela.

“Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je krivičnom djelu prethodnio verbalni i fizički konflikt dvije grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu”, kazali su iz Uprave policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije