fbpx
NaslovnicaCrna GoraTuzi dokaz kako se dijalogom rješavaju problemi

Tuzi dokaz kako se dijalogom rješavaju problemi

Podgorica, (MINA) – Današnja situacija u Tuzima najbolji je dokaz kako se dijalogom rješavaju problemi, kazao je predsjednik te Opštine Nik Đeljošaj, navodeći da od predstavnika Vlade očekuje da realizuju dogovor.

On je kazao da je u Tuzima danas miran i lijep dan i da su oslobođeni svi koji su u četvrtak bili uhapšeni nakon blokade saobraćajnice ka tom gradu.

“Uvijek se pokazalo da se sa našim narodom može dogovoriti na ljudski način. Najbolji dokaz kako se dijalogom rješavaju problemi je današnja situacija u Tuzima. Mi smo čitavo vrijeme pozivali da se nađe rješenje na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Đeljošaj.

On je kazao da očekuje da će potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović da realizuju dogovor, “jer mi našu riječ već sprovodimo”.

Đeljošaj je saopštio da će svim ugostiteljskim objektima i njihovim predstavnicima opština Tuzi izmiriti sve eventualne novčane kazne, i najavio direktnu finansijsku pomoć.

“Uvjek ćemo podržavati naše privrednike, ne samo ugostiteljstvo, nego u svim aspektima kako bi na najbolji način razvijali našu opštinu u ekonomskom smislu”, rekao je Đeljošaj.

On je dodao da će brzo informisati javnost o dva velika projekta, koji će, prema njegovim riječima, biti projekti vijeka za opštinu Tuzi u ekonomskom razvoju.

Đeljošaj je kazao da je podrška građana Malesije, prijatelja i dijaspore u prethodna dva dana još veća motivacija i satisfakcija da nastave još snažnije da rade za opštinu.

“Zajedno ćemo pokazati da možemo biti i primjer ekonomskog razvoja, ali uvijek kada bude trebalo, ovaj kraj će dokazati svima da se ne može poniziti ni od koga”, zaključio je Đeljošaj.

Najčitanije