fbpx
NaslovnicaCrna GoraSvi objekti Doma zdravlja Podgorica ponovo u funkciji

Svi objekti Doma zdravlja Podgorica ponovo u funkciji

Podgorica, (MINA) – Svi zdravstveni objekti Doma zdravlja Podgorica, koji su u toku epidemije koronavirusa bili privremeno zatvoreni, od danas su ponovo u funkciji.

Iz podgoričkog Doma zdravlja kazali su da je otvoreno šest zdravstvenih objekata – Studenska ambulanta, Novo Zabjelo, Centar, objekti u Jerevanskoj ulici, Zagoriču i Gornjoj Gorici.

“Dom zdravlja Podgorica u potpunosti je normalizovao rad, tako da je od danas ponovo otvoreno šest zdravstvenih objekata, koji su u toku epidemije koronavirusa bili privremeno zatvoreno, na osnovu preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela”, navodi se u saopštenju.

Iz podgoričkog Doma zdravlja rekli su da je normalizovan i rad zdravstvenih objekata u Tološima i na Zlatici, koji su proteklih mjeseci bili prenamijenjeni za COVID ambulante za odrasle i djecu.

Kako su naveli, u dijelu objekata u Tološima i na Zlatici do daljnjeg će ostati da rade punktovi za Covid pacijente.

Iz te zdravstvene ustanove obavijestili su građane da od danas mogu zdravstvene usluge ostvariti kod svog izabranog doktora u zdravstvenim objektima u kojima su i prije epidemije koronavirusa ostvarivali zdravstvenu zaštitu.

Najčitanije

Tehnološki sektor podstakao indekse

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Berzanski indeksi na Wall Streetu u ponedjeljak su porasli, nadoknadivši...