fbpx
NaslovnicaCrna GoraSrzentić: Progres je timski sport, postigli smo mnogo toga

Srzentić: Progres je timski sport, postigli smo mnogo toga

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija je u protekloj godini, uprkos mnogim izazovima, realizovalo brojne projekte i aktivnosti i postiglo mnogo toga, ocijenila je resorna ministarka Tamara Srzentić i poručila da je progres timski sport.

„Zato smo zahvalni našoj zajednici, partnerima i svima koji su pomogli u stvaranju promjena, u Crnoj Gori i širom svijeta, u dijelu javne uprave, digitalne transformacije i medija, koji nastavljaju pomjerati granice, savjetovati nas, mentorisati i podržavati na putu reformi”, navela je Srzentić

Ona je na Tviteru /Twitter/ podijelila video „21 pobjeda u 2021. godini“, i osvrnula se na rezultate, rad i saradnju javnih službenika sa drugim resorima, privatnim i civilnim sektorom i međunarodnom zajednicom.

Prema riječima Srzentić, oni su, u izazovnoj godini, mnogo radili na rješavanju problema građana i razvoju javnih usluga koje u središtu imaju potrebe građanki i građana Crne Gore.

“Uprkos brojnim izazovima, postigli smo toliko toga zajedno u protekloj godini. Hvala svima koji su sarađivali sa nama, sa brojnih lokacija širom svijeta, radili na brojnim strategijama i politikama, pomagali u razvoju usluga i gradili zajednicu sa nama”, kazala je Srzentić.

Ona je, kako je saopšteno iz Ministarstva, istakla da u tom resoru nastavljaju da razvijaju platformu koja će na održiv način povezati Crnu Goru sa svjetskim liderima koji će pomoći u osnaživanju kapaciteta i građenju javne uprave 21. vijeka.

„S tim u vezi, Srzentić je na Tviteru podijelila i Impact Report 2021 – plod brojnih saradnji sa domaćim i međunarodnim partnerima, realizovanih projekata i aktivnosti Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija“, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije