fbpx
NaslovnicaCrna GoraSkupština donirala beranskoj bolnici pet hiljada EUR

Skupština donirala beranskoj bolnici pet hiljada EUR

Podgorica, (MINA) – Skupština Crne Gore donirala je Opštoj bolnici (OB) Berane pet hiljada EUR, kao pomoć u borbi zdravstvenih radnika te ustanove sa koronavirusom.

Donaciju je direktoru Opšte bolnice Budimiru Dabetiću u srijedu uručio predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, tokom posjete toj zdravstvenoj ustanovi.

Bečić je, kako je saopšteno iz Skupštine, iskazao poštovanje zaposlenima u beranskoj bolnici na nesebičnoj i požrtvovanoj borbi sa koronavirusom.

„Herojstvo i plemenitost naših zdravstvenih radnika, pokazano u ovim teškim i izazovnim vremenima na najbolji način odslikavaju neprolazne tradicionalne crnogorske vrijednosti“, istakao je Bečić.

On je kazao da je Skupština spremna da, zajedno sa Vladom i resornim ministarstvom, zajednički radi na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada svih zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Dabetić je, kako je saopšteno, rekao da je zadovoljan posjetom Bečića i zahvalio na donaciji koja, kako je naveo, predstavlja značajan podstrek zaposlenima u toj ustanovi.

„On je upoznao predsjednika Skupštine sa rezultatima njihovog rada i izazovima sa kojima se suočava ova institucija“, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Geopolitičke tenzije nijesu ugrozile stabilnost bankarskog sektora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Pozitivni trendovi crnogorskog bankarskog sektora svjedoče o njegovoj stabilnosti, koju nijesu...