fbpx
NaslovnicaCrna GoraSimonović: Uspjeh uvod u naredne velike rezultate

Simonović: Uspjeh uvod u naredne velike rezultate

Podgorica, (MINA) – Uspjeh džudistkinje Jovane Peković samo je uvod u naredne velike rezultate, kazao je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiterta, Dušan Simonović.

On je priredio prijem za Peković, koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u ruskom Iževsku, u kategoriji do 78 kilograma.

Simonović je čestitao mladoj reprezentativki na izuzetnom uspjehu koji je postigla uz stručnu pomoć trenera Dragana Šćepanovića,

“Medalja je samo uvod u naredne velike rezultate, jer je evidentna njena ambicija, predani rad i disciplinovani odnos prema obavezama, kao i niz zapaženih nastupa u mlađim kategorijama”, rekao je Simoinović.

On je istakao da Peković ostvareni rezultat preporučuje za podršku i pomoć COK-a.

“Ona sigurno neće izostati, a nama daje pravo da se nadamo njenom plasmanu na Olimpijske igre u narednom periodu”, kazao je Simonović.

Peković se zahvalila na riječima podrške i naglasila da sa COK već niz godina ostvaruje izvanrednu saradnju, još od Evropskog olimpijskog festivala mladih u Tbilisiju 2015.godine, gdje je osvojila srebrnu medalju.

Najčitanije

Nastavak intenzivne saradnje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Poreska uprava (PU) i Uprava policije nastaviće intenzivnu saradnju, saopštili su...