fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠehović: Očekujemo veću podršku nego na prethodnim izborima

Šehović: Očekujemo veću podršku nego na prethodnim izborima

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović rekao je da SD očekuje veću podršku građana nego na prethodnim parlamentarnim izborima, jer su, kako je naveo, funkcioneri te partije imali konkretne rezultate.

Šehović je u intervjuu za Vijesti kazao da SD izlazi samostalno na izbore, zato što mu rezultati u resorima koje je vodio i posljedično podrška građana, ne samo to omogućavaju, već zahtijevaju i obavezuju.

„Činjenica da osim nas samo još jedna partija ima odbornike u svakoj opštini, jasan je pokazatelj da smo stekli povjerenje građana na lokalnom nivou, i to radom i ispunjavanjem obećanja“, rekao je Šehović.

Prema njegovim riječima, na samostalan nastup ih obavezuje to što je sa politikom SD-a „svako načisto“.

Upitan da prokomentariše to što uprkos velikom broju zaraženih nema odlaganja izbora, Šehović je rekao da svako može da ima lični stav o tome da li ima zdravstvenih uslova ili ne da se izbori održe, ali Institut za javno zdravlje i nadležne zdravstvene institucije su te koje daju konačnu riječ.

On je govoreći o sloganu kampanje SD-a „Mi odlučujemo“ rekao da je taj slogan potpuno jasan i da iza njega stoji čitavi niz motiva vrijednosti.

„Radimo dobru komunikaciju sa javnošću, znamo šta građana, posebno mlade interesuje. Mi vraćamo u fokus, ekonomiju, obrazovanje, zdravstvo, socijalna pitanja, šta ćemo prezentirati ovih dana“, poručio je Šehović.

Najčitanije