fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠaranović i Koprivica dolaze na sastanak opozicije

Šaranović i Koprivica dolaze na sastanak opozicije

Podgorica, (MINA) – Poslanici Demokratske Crne Gore i članovi Odbora za sveobuhvatne izborne i druge reforme Momo Koprivica i Danilo Šaranović prisustvovaće sastanku predstavnika opozicije koji u ponedjeljak organizuje predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković, saznaje Dan.

Oni će na sastanak ići u ime Demokrata kao članovi skupštinskog Odbora za sveobuhvatne izborne i druge reforme.

Prethodno je saopšteno da je predsjednica SDP-a za ponedjeljak zakazala sastanak predsjednika opozicionih partija i predstavnika poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za dijalog oko obezbjeđivanja uslova za održavanje fer i demokratskih izbora.

Iz SDP-a su kazali da su na sastanak pozvani lideri Demokratske Crne Gore, Demosa i pokreta URA Aleksa Bečić, Miodrag Lekić i Dritan Abazović, predsjednik kluba nezavisnih poslanika Aleksandar Damjanović i poslanik i član Odbora za izbornu reformu Neđeljko Rudović.

“SDP se nada da će susret biti prilika da lideri opozicionih političkih partija i predstavnici poslaničkih klubova razmijene mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji i modelima saradnje u susret dijalogu koji se očekuje”, naveli su iz partije.

Najčitanije