fbpx
NaslovnicaCrna GoraRepresija ne može spriječiti poraz DPS-a

Represija ne može spriječiti poraz DPS-a

Podgorica, (MINA) – Crnogorska policija danas je ponovo pokazala da nije narodna, nego da slijepo služi odlazećem diktatoru, saopštili su iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i poručili da represija ne može spriječiti poraz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako su kazali iz koalicije, blokada Kuča, Nikšića, Bara i drugih mjesta, samo zbog toga što je narod htio da se priključi auto-litiji u Podgorici, izraz je nemoći i straha, a ne snage režima.

„Da su ovako bili agilni kada su u pitanju kriminalci, Crna Gora bi bila pravna država, ali je vrh vlasti upravo pokrovitelj i zaštitnik kriminala i korupcije“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da policije nije reagovala kada je nedavno održana vožnja po Nikšiću „u režiji pristalica vlasti, kada je nekih 30-a automobila divljalo gradom, ali zato sprovodi represiju kada mirna auto-litija pokušava da dođe do Podgorice“.

„Takođe, današnji skup koalicije Za budućnost Crne Gore u Kučima, održan je pod potpunom blokadom ovog slavnog plemena“, dodaje se u saopštenju.

Iz koalicije su poručili da je sve uzalud, i da represija ne može spriječiti poraz DPS-a.

„Represija ne može spriječiti poraz DPS-a, politika Mila Đukanovića ide u prošlost. I bolje je da usijane glave u režimu i policiji što prije prihvate realnost, kako bi se izbjegle bilo kakve nemile situacije“, poručili su iz koalicije.

Najčitanije