fbpx
NaslovnicaCrna GoraPrikupljene informacije dostaviće tužiocu na ocjenu i mišljenje

Prikupljene informacije dostaviće tužiocu na ocjenu i mišljenje

Podgorica, (MINA) – Sva obavještenja, podaci i informacije koji su prikupljeni od građana i sveštenika koji su danas u svojstvu građanina dovedeni u podgorički Centar bezbjednosti (CB) biće dostavljeni tužiocu na ocjenu i mišljenje, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su danas, obavljajući redovne aktivnosti praćenja poštovanja mjera za sprječavanje širenja koronavirusa, na dvije lokacije ispred vjerskih objekata registrovali prisustvo većeg broja građana i sveštenika.

Kako su naveli, službenici policije su o događajima obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

„Sve osobe su pozvane i dovedena u svojstvu građanina u službene prostorije CB Podgorica kako bi se od njih prikupila obavještenja na navedene okolnosti. Policija je prikupila obavještenja od građana i sveštenika“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, po nalogu tužioca sva prikupljenja obavještenja, kao i drugi podaci i informacije do kojih je policija došla tokom preduzetih aktivnosti biće dostavljeni tužiocu na ocjenu i mišljenje.

Iz policije su dodali da su građani i sveštenici registrovani na dvije lokacije, ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja i ispred manastira Zlatica.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...