fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Potvrda da Đukanović stoji iza ekstremističkog pokreta

Mandić: Potvrda da Đukanović stoji iza ekstremističkog pokreta

Podgorica, (MINA) – Izjava predsjednika Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija, kazao je lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić.

On je, u izjavi dostavljenoj agenciji MINA, kazao da su ti ekstremistički pokreti usmjereni  protiv većinske Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve (SPC).

Prema riječima Mandića, očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju.

“Pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu koji planiraju 5. septembra razotkriva svoju namjeru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju”, rekao je on.

Mandić je kazao da ako Đukanović već želi da organizuje demonstracije, bilo bi hrabro i viteški da on lično prijavi skup i, kako je rekao, preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju.

“Kada smo protestovali, a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali”, rekao je Mandić.

Ovakvo, kako je kazao Mandić, bijedno skrivanje iza drugih, podmuklo podsticanje na okupljanje, a nespremnost da se preuzme bila kakva lična odgovornost, najbolje opisuje prirodu i karakter Đukanovića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sjutra aukcija sportskih rekvizita

Podgorica, (MINA) - Aukcija sportskih rekvizita, kao dio akcije Zajedno do Pariza 2024, biće...