fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaBečić pozvao građane da ne izlaze na ulice

Bečić pozvao građane da ne izlaze na ulice

Podgorica, (MINA) – Crnoj Gori treba mir i prosperitet, a ne eskalacija krize, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i pozvao građane da večeras i narednih dana ne izlaze na ulice.

“Imajući u vidu da ponovo nije održana sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost, javno izrečene stavove predsjednika Vlade, kao i druge raspoložive informacije, molim vas da večeras, u petak, kao i tokom odlučivanja o mom razrješenju, ostanete svojim kućama”, rekao je Bečić.

On je na Tviteru /Twitter/ naveo da Crnoj Gori treba mir i prosperitet, a ne, kako je rekao, eskalacija krize kroz moguću realizaciju nedobronamjernih planova onih koji žele prekrajanje izborne volje građana.

“Čuvanje izborne volje građana je naš prioritet, tako da rješenje treba tražiti isključivo u okviru pobjedničke parlamentarne većine sa manjinskim partijama, ili da odmah idemo na nove izbore”, kazao je Bečić.

On je rekao da svaka druga opcija predstavlja ponavljanje već viđenih scenarija prodaje narodne volje, koji su se, kako je kazao, uvijek neslavno završavali.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije