fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaBečić i Krivokapić da reaguju i zaštite dignitet Vuksanović Stanković

Bečić i Krivokapić da reaguju i zaštite dignitet Vuksanović Stanković

Podgorica, (MINA) – Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da hitno reaguju i zaštite dignitet poslanice te partije, Draginje Vuksanović Stanković, nakon brutalnih uvreda Vojislava Šešelja na Happy televiziji.

Iz SDP-a su pozvali i ministarku javne uprave, digitalnog društva i medija Tamaru Srzentić da bez odlaganja preduzme radnje na zabrani emitovanja televizije Happy u Crnoj Gori.

Potpredsjednik SDP-a, Nikola Đurašković, kazao je da ta partija očekuje Krivokapića i Bečića da umjesto ćutanja, koje bi moglo da znači i odobravanje što bi bilo zapanjujuće, iskoriste sve zakonske mogućnosti i „zabrane da ovo smeće od tv stanice koja širi mržnju prema Crnoj Gori, njenom multietničkom skladu i građanskoj orjentaciji“.

Đurašković je dodao da će, ukoliko jasno ne osude „mizogino divljanje velikosrpskog lajavca“, u SDP-u smatrati da isto podržavaju.

„Jer su svojim dosadašnjim djelovanjem, nažalost, pokazali da su im Šešeljevi stavovi puno bliži od građanske i evropske Crne Gore, a ćutanje na uvrede upućene Cetinjankama i Cetinjanima najbolja su potvrda takvog djelovanja“, rekao je Đurašković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije