fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolicija samoinicijativno ispituje navode Kneževića

Policija samoinicijativno ispituje navode Kneževića

Podgorica, (MINA) – Poslanik Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević nije podnosio prijavu zbog prijetnji koje je navodno dobio, saopštili su iz Uprave policije, dodajući da policija samoinicijativno ispituje njegove navode.

Knežević je ranije kazao da je dobio prijetnju da se priprema atentat na njega, i da ga već pet dana niko od nadležnih institucija nije pozvao na informativni razgovor da sasluša njegova saznanja.

„Povodom navoda poslanika DF-a M.K. iznijetih u medijima obavještavamo vas da Upravi policije nije podnijeta zvanična prijava u odnosu na iznijete navode“, kaže se u saopštenju policije.

Navodi se da pisana prijava, u skladu sa zakonskim procedurama, nije podnijeta nadležnom centru bezbjednosti.

„Bez obzira na to što prijava nije podnijeta na zapisnik kod ovlašćenog službenog lica, i nije svojeručno potpisana od oštećenog lica, policija na osnovu saznanja iz medija samoinicijativno preduzima aktivnost iz svoje nadležnosti“, kazali su iz policije.

Kako su naveli, o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu po čijem nalogu se preduzimaju mjere na utvrđivanju činjenica, ali i provjeri navoda iznijetih putem medija.

„Policija će, kao i u svakom drugom slučaju, preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti“, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...