fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolicija oduzela 1,3 kilograma heroina

Policija oduzela 1,3 kilograma heroina

Berane, (MINA) – Policija u Beranama pronašla je i oduzela 1,3 kilograma heroina i uhapsila dvije osobe zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena prozvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Uprave policije je saopšteno da je beranska policija u utorak realizovala višemjesečnu akciju Haski usmjerenu na otkrivanje, suzbijanje i sprječavanje ulične prodaje opojnih droga i tom prilikom pronašla i oduzela oko 1,3 kilograma opojne droge heroin.

Službenici beranske policije su, na magistralom putu Rožaje – Berane, zaustavili vozilo marke Renault Scenic kojim je upravljao N.N. (26) iz Bijelog Polja, dok se na suvozačevom mjestu nalazio N.S. (25) iz istog grada.

N.S. je, kada je ugledao policijske službenike, odbacio od sebe pakovanje sa sadržajem praškaste materije, koje je tom prilikom prosuo pored vozila.

Ukupno je pronađeno i izuzeto oko 1,3 kilograma praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je pronađena opojna droga bila namijenjena uličnoj prodaji.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se N.N. i N.S. uhapse.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

 

Najčitanije