fbpx
NaslovnicaCrna GoraOtkazani letovi prema Njemačkoj, Francuskoj i Švajcarskoj

Otkazani letovi prema Njemačkoj, Francuskoj i Švajcarskoj

Podgorica, (MINA) – Montenegro Airlines otkazao je sve letove prema Francuskoj, Njemačkoj i Švajcarskoj do 1. aprila, saopšteno je iz te kompanije.

Iz Nacionalno avio-kompanije su kazali da su na osnovu naredbe Ministarstva zdravlja otkazali sve letove iz i prema Frankfurtu, Parizu i Cirihu od 14. marta do 1. aprila ove godine.

“Po navedenoj naredbi pored zabrane putovanja koja je donijeta ranije, a tiče se putovanja ka Španiji, Italiji, Iranu i Kini, od danas se zabranjuju putovanja iz Crne Gore i prema Francuskoj, Njemačkoj, Švajcarskoj i Danskoj”, kaže se u saopštenju.

Montenegro Airlines intenzivno prati situaciju koja se tiče koronavirusa i implementira sve naredbe i preporuke relevantnih zdravstvenih institucija.

Kompanija preduzima sve neophodne mjere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u takvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu.

“Putnici mogu da se informišu o trenutnom statusu svojih letova, kao i o mogućnostima promjene ili refundacije kupljenih karata za letove koji su otkazani na sajtu www.montenegroairlines.com, putem kol-centra, poslovnica te kompanije ili preko prodajnih agencija”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije