fbpx
NaslovnicaCrna GoraOdgovor na borbu protiv kororonavirusa odgovoran i profesionalan

Odgovor na borbu protiv kororonavirusa odgovoran i profesionalan

Podgorica, (MINA) – Odgovor crnogorskog društva na borbu protiv koronavirusa odgovoran je i profesionalan, ocijenio je ministar odbrane Predrag Bošković, navodeći da o tome najbolje svjedoče podaci o broju novozaraženih.

Bošković je, kako je saopšteno, sa načelnikom Generalštaba Dragutinom Dakićem i državnim sekretarom Slobodanom Filipovićem boravio u radnoj posjeti Opštini Gusinje.

On je u razgovoru sa predsjednicom opštine Anelom Čekić sagledao koje su to aktivnosti koje Vojska Crne Gore (VCG), odnosno njena inženjerijska četa, mogla pokrenuti, kako bi se doprinijelo opštini u njenom infrastruktrunom razvoju.

“Zajednički možemo mnogo toga uraditi kako bi život stanovništva u ovoj opštini učinili lakšim. Cilj je komunalno i infrastrukturno unaprijediti opštinu, u čemu će pomoći VCG, kako bi se došlo do svakog zaseoka, planine ili turističkog mjesta”, kazao je Bošković.

On je ponovio da je Ministarstvu i VCG bila čast da u prethodnih skoro dva mjeseca dana budu na usluzi građanima u borbi sa koronavirusom, ističući da je odgovor institucija bio kvalitetan, čemu svjedoče podaci o broju novozaraženih.

Najčitanije