fbpx
NaslovnicaCrna GoraNova Vlada da nastavi rad u interesu građana

Nova Vlada da nastavi rad u interesu građana

Podgorica, (MINA) – Nova Vlada treba da na najbolji način, koristeći ljudski kapital, radi za zajedničko dobro svih crnogorskih građana, poručio je premijer Zdravko Krivokapić i istakao da je formiranje ovakve Vlade jedini ispravan put za Crnu Goru u ovom trenutku.

On se sastao danas sa bivšim premijerom Duškom Markovićem, čime je zvanično otpočeo svoj mandat na čelu nove crnogorske Vlade.

Sagovornici su, kako je saopšteno iz Vlade, razgovarali o ambijentu između izbora dvije vlade, koji je okarakterisala zdravstvena kriza i zahtjevna ekonomska situacija i konstatovali da je neophodno održati investicioni ciklus i unaprijediti standard građana.

Krivokapić je zahvalio na konstruktivnom pristupu i korisnim ocijenio resorne sastanke koji su prethodili formiranju nove Vlade.

„Naš zadatak je da na najbolji način, koristeći ljudski kapital, radimo za zajedničko dobro svih građana Crne Gore“ kazao je Krivokapić.

On je istakao da je formiranje ovakve Vlade jedini ispravan put za Crnu Goru u ovom trenutku.

Marković je informisao o realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata sa posebnim akcentom na razvoj sjevera.

On je istakao da je najvažniji zadatak nove Vlade da što prije usvoji budžet kako bi se sačuvao razvojni momentum i obezbjedilo nesmetano funkcionisanje sistema u cjelini.

Najčitanije