fbpx
NaslovnicaCrna GoraMuminu uz diplomu nagrade i priznanja

Muminu uz diplomu nagrade i priznanja


Podgorica, (MINA) – Crnogorski košarkaš Đorđije Mumin uspješno je završio studije u Orlandu, a nastupima u posljednjoj sezoni zaslužio je nagrade za igrača koji je najviše napredovao u timu i najuspješnijeg šutera trojki Univerziteta Centralna Florida (UFC), objavljeno je na zvaničnom sajtu Univerziteta.

Navodi se da je Mumin (23g,196cm) diplomirao na smjeru Integrisani biznis, kao i da je njegova ekipa nastupala je u Prvoj američkoj diviziji.

“Dobio sam nagradu za igrača koji je najviše napredovao tokom takmičarske 2017-2018 sezone. Takođe, sam najbolji šuter trojki u timu, a među pet najboljih u American konferenciji. Uz to, bio sam starter u 21 od 29 utakmica u sezoni”, kazao je Mumin u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Mumin, koji je nakon povratka u Crnu Goru nastavio da trenira na Žabljaku, kazao da su njegovi planovi i dalje vezani za košarku.

“Trenutno sam u potrazi za klubom koji nastupa u ozbiljnoj ligi i u kojem ću imati prostora za igru i napredak u košarkaškom smislu. Neću žuriti sa odabirom. Važno mi je da to bude klub u kojem se dobro radi, u kojem ću imati minutažu i nastaviti sa košarkaškim usavršavanjem” rekao je Mumin.

Mumin, koji ima 23 godine i visok je 196 centimetara, prije osam godina iz Podgorice preselio se u Sjedinjene Američke Države

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...