fbpx
NaslovnicaCrna GoraMedicinski radnici pokazali visok stepen profesionalizma

Medicinski radnici pokazali visok stepen profesionalizma

Podgorica, (MINA) – Medicinski radnici pokazali su visok stepen profesionalizma, hrabrosti, ali i patriotizam, kazao je pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević.

Iz Uprave policije saopšteno je da su policijski službenici večeras u 20 sati širom Crne Gore aplaudirali medicinskim radnicima u znak podrške i zahvalnosti tokom trajanja pandemije koronavirusa.

Janjušević je zahvalio medicinskim radnicima na svemu što čine da zaštite zdravlje građana u novonastaloj situaciji sa kojom se suočava cijeli svijet.

“Crna Gora vodi jednu specifičnu bitku protiv nevidljivog neprijatelja, a medicinski radnici su na prvoj liniji odbrane, u čemu im svi mi pomažemo. Siguran sam da ćemo i ovu bitku dobiti zarad dobrobiti svih građana, čime ćemo pokazati da je Crna Gora vječna“, kazao je Janjušević.

Direktor Urgentnog centra Kliničkog centra (KCCG) Nermin Abdić zahvalio je pripadnicima Uprave policije, koji su zdravstvene radnike na jedan poseban način podržali večeras.

„Zaposleni u KCCG uzvratili su aplauzom kako bi iskreno zahvalili svakom pripadniku Uprave policije, i svi policijski službenici ništa manje od medicinskih radnika učestvuju u borbi protiv pošasti koja nas je zadesila“, kazao je Abdić.

On je dodao da su “pripadnici Uprave policije ovim gestom pokazali i opravdali ono što su uvijek mislili o njima, a to je jedan prijateljski, čestit i pošten odnos prema bijelom mantilu”.

Najčitanije