fbpx
NaslovnicaCrna GoraMartinović: Ako neko ima ambicije za premijera, neka čeka izbore 2024.

Martinović: Ako neko ima ambicije za premijera, neka čeka izbore 2024.

Podgorica, (MINA) – Građani opredjeljuju ko će obavljati državne funkcije, a ne trikovi i prečice, kazali su iz Demokratske Crne Gore i poručili da, ako neko ima skrivene ambicije oko predsjednika Vlade, ima vremena za pripreme do izbora 2024. godine.

Poslanik Demokrata Vladimir Martinović rekao je da ako neko ima skrivene ambicije oko predsjednika Vlade, ima vremena za pripreme do izbora 2024. godine, jer se znaju demokratski principi i koliko je koji nosilac dobio podrške na izborima 30. avgusta prošle godine.

“Vjerujem da će danas kod premijera prevladati interes građana, a ne apsurdna logika da oni koji jedini imaju svoja mjesta u Vladi kažu da je to nestranačka Vlada, optužujući i vrijeđajući 38 posclanika, koji nemaju niti jedno mjesto u Vladi da se bore za fotelje”, naveo je Martinović.

On je kazao da građani opredjeljuju ko će vršiti koju državnu funkciju, a ne, kako je rekao, trikovi i prečice, poput trika oko tužilackih zakona i Tužilačkog savjeta.

“Danas se borimo za principe: ili potpuno nestranačka Vlada, ili stručnjaci bez diskriminacije u Vladi”, naveo je Martinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije