fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Pohara i bezakonje opasni koliko i anticrnogorstvo

Krivokapić: Pohara i bezakonje opasni koliko i anticrnogorstvo

Podgorica, (MINA) – Pohara i bezakonje nijesu manja prijetnja državi od onih koji negatorski i anticrnogorski nasrću na njenu slobodu i nezavisnost, ocijenio je počasni predsjednik SDP Ranko Krivokapić.

On je kazao da se pokazuje da istorija Crne Gore ne poznaje konačne pobjede.

„Točak istorije se okreće a ona, pa i ova naša crnogorska, puna je primjera vraćanja na mračne i nazadne politike i stanja. Borba za slobodu, nezavisnost i bolji život građana zato nikada ne prestaje“, istakao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, jaka Crna Gora najbolji je način da se stvari u društvu evropski mijenjaju, a da se ne ugroze istorijska strateška dostignuća građanske, nezavisne, evroatlanske Crne Gore.

Krivokapić je kazao da SDP nikada nije bio “plah glavar” ili sezonska politička pojava, pa da ne razumije svu složenost političkih i društvenih procesa u kojima živimo.

„Sa nama nijesu niti su ikada bili ni tajkuni – bilo oni ekonomski ili medijski, ni zarobljena država ili paradržava, ali ni tuđe države ili bilo koja crkva“, istakao je on.

Kako je naveo, sa SDP-om je samo iskonska i vječna Crna Gora Vojislavljevića, Crnojevića, Balšića i Petrovića.

„A najviše je se nama i nama najmilija, ona antifašistička i partizanska, jugoslovenska Crna Gora“, dodao je Krivokapić.

Zato je, kako je kazao, SDP i poslije tri decenije na braniku Crne Gore i demokratije.

„Trajemo tako dugo i vitalno na pravoj strani istorije samo zato jer nas nose snažna uvjerenja i čista ljubav prema jedinoj domovini“, rekao je Krivokapić.

Zato je, dodao je on, i politika SDP-a uvijek pobjeđivala, jer je vrjednosno superiorna i politika sa vizijom, a ne politikanstvo ili egzibicionizam bilo koje vrste.

„Zato će politika jake Crne Gore pobijediti i 30. avgusta”, poručio je Krivokapić.

On je ponovio da je evropski utemeljen SDP jedini koji je u stanju da čuva dostignuto, ali i da vodi dalje u neizbježne promjene društva koje je, kako je kazao, pojela pohara i pohlepa nezasitih vlastodržaca.

„Pohara i bezakonje nije manja prijetnja državi od onih koji otvoreno – negatorski i anticrnogorski nasrću na našu slobodu i nezavisnost“, istakao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, veliku Titovu Jugoslaviju su nacionalisti srušili lažnom pričom o siromaštvu.

Crna Gora, kako je naveo, nije velika kao ta Jugoslavija, a pohara, bezakonje i loš standard nijesu lažni, nego svima vidljivi.

„Na sreću, građani Crne Gore imaju nesalomljivi SDP. Na žalost i ovih koji više vole tuđu ruku no crnogorsku slobodu, i domaćih poharnika kojima je tuđe sve što nije u njihovom džepu“, kazao je Krivokapić.

SDP je, prema njegovim riječima, jedini provjeren i dokazan u protekle tri decenije, nesporno državotvoran i za evropsku vladavinu prava u Crnoj Gori i poštenu vlast, a protiv tuđe otimačine i domaće pohare.

“Zato je mudar izbor 30. avgusta lista SDP –Jaka Crna Gora. Za one koji vole svoju zemlju u Evropskoj uniji, ko hoće da pošteno i dostojanstveno živi u Crnoj Gori“, poručio je Krivokapić.

Kako je naveo, dokazano je da jak SDP znači jaku Crnu Goru.

„Naša jedina domovina je uvijek bila nasjigurnija i najjača na politici SDP-a”, zaključio je Krivokapić.

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...