fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivične prijave protiv tri osobe

Krivične prijave protiv tri osobe

Podgorica, (MINA) – Cetinjska policija rasvijetlila je tri krivična djela i podnijela nadležnom tužilaštvu krivične prijave protiv osoba za koje se sumnja da su ih počinile.

Iz Uprave policije je saopšteno da je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava protiv Cetinjanina M.A. (22), zbog sumnje da je počinio krađu.

Navodi se da je M.A. bezbjednosno interesantna osoba.

„On je, kako se sumnja, 31. maja 2016. godine, iz otvorenog vozila u vlasništvu B.V. iz Cetinja, ukrao mobilni telefon marke Samsung Galaxy J1“, kaže se u saopštenju.

Službenici policije su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu i protiv V.Č. (48) iz Cetinja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno, policijski službenici u martu pretresli kuću i pronašli i oduzeli municiju.

Navodi se da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje rasvijetlili još jednu krađu, i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv ssugrađanina S.M. (58).

“On je, kako se sumnja, 16. juna otuđio veću količinu saobraćajnih graničnika koji su postavljeni duž regionalnog puta Cetinje – Njeguši”, kaže s u saopštenju.

Najčitanije