fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrapović priveden u SDT

Krapović priveden u SDT

Podgorica, (MINA) – Odbornik Demokrata u Skupštini Opštine Budva Dragan Krapović priveden je večeras u Specijalno državno tužilaštvo (SDT), saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“Večeras je meta nacrtana i na čelu Krapovića, kojeg su priveli SDT sa namjerom da mu izmisle krivično djelo za koje bi ga teretili. Još ne znaju zašto su ga uhapsili, a već znaju da je kriv”, navodi se u saopštenju te partije.

Iz Demokratske Crne Gore rekli su da je isti slučaj i sa desetinama drugih funkcionerima te partije koji su, kako su naveli, uhapšeni bez ikakvog razloga.

“Ovakvo ponašanje udžbenički je primjer ponašanja diktatorskog režima čije ovakve odluke ne proističu iz hrabrosti, nego iz golog straha”, kazale su Demokrate.

Prema njihovim riječima, režim je izmakao kontroli, suspendovani su Ustav i zakoni, udareno je u temelje parlamentarizma i tekovine savremene Evrope.

“Iz ovih razloga – poziv međunarodnoj zajednici da hitno reaguje, zaustavi kršenje temeljnih ljudskih prava i crtanje meta od strane Đukanovića, Markovića i Lazovića”, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Najčitanije

Cekliću produžena suspenzija

Podgorica, (MINA) - Defanzivcu Mladosti, Zvonku Cekliću, produžena suspenzija na još mjesec, zbog učešća...