fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Davidović rekao da bi prije sarađivao sa Đukanovićem nego sa DF-om

Knežević: Davidović rekao da bi prije sarađivao sa Đukanovićem nego sa DF-om

Podgorica, (MINA) – Biznismen Miodrag Davidović je, na sastanku sa liderima Demokratskog fronta (DF) krajem jula, kazao da bi radije sarađivao sa Milom Đukanovićem nego sa tim političkim savezom, rekao je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

Davidović je ranije kazao da lideri DF-a pokušavaju da sruše politički dogovor o formiranju nove vlade, ali da u tome neće uspjeti jer mandatar Zdravko Krivokapić ima podršku crnogorskog naroda.

Knežević je u reagovanju naveo da je jedina istina koju Davidović rekao, a odnosi se na DF, to da su se krajem jula, na pola puta između Trebinja i Bileće, Mandić i Knežević sreli sa njim.

Prema riječima Kneževića, Davidović na tom sastanku nijednom riječju nije spomenuo Krivokapića kao nosioca liste Za budućnost Crne Gore.

„Već je naprotiv, ljut što je Socijalistička narodna partija (SNP) odlučila da bude u koaliciji sa DF-om, otišao tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice, izjavio – prije ću s Milom Đukanovićem nego s DF-om“, tvrdi knežević.

Kako je naveo, sve ostalo su „tlapnje iscrpljenog biznismena koji je, ostajući bez poslova po Srbiji i Republici Srpskoj, kome se sudi u Makedoniji, odlučio da stane u red za pljuvanje na DF, jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima Prve familije“.

Knežević je kazao da je njemu savjest potpuno mirna, i poručio „dabogda svako ovako radio protiv Krivokapića kao što smo DF i ja“.

“Najgore što mu se može desiti jeste da postane premijer, a da ga za tu funkciju pred čitavom crnogorskom javnošću predloži “fotelja gladan” Milan Knežević koji je mlađi od mandatara 22 godine“, naveo je on.

Knežević je kazao da do sinoć nije znao da je Davidović kum sa Krivokapićem.

„Jer je upravo mandatar Krivokapić 21. septembra pitao Andriju Mandića i mene – Ko je ovaj Daka? Ja ga veoma površno znam, i to iz studentske menze”, dodao je Knežević

On je rekao da ga sve to navodi na zaključak da se Davidović poslije izbora „okumio sa Krivokapićem“.

„Ali to što je kum sa Krivokapićem, nikako ne daje za pravo Davidoviću da se samoproglasi za apostola i prosipa svoje “poštenje i istinu” po portalima“, zaključuje se u reagovanju Kneževića.

Najčitanije

EK: Izabrati predsjednika Vrhovnog suda

Podgorica, (MINA) – Izbor predsjednika Vrhovnog suda i napredak u izradi izmjena Zakona o...