fbpx
NaslovnicaCrna GoraKataši bez medalja prvog dana

Kataši bez medalja prvog dana

Podgorica, (MINA) – Crnogorski karatisti takmičenje u katama pojedinačno na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore završili su bez medalje.

Mlađi senior Vladimir Mijač zaustavljen je u drugom kolu, a za borbu za medalju falilo mu je 0,5 bodova.

U drugom kolu zaustavljeni su i juniori Ivana Bujković i Kenan Nikočević, dok su u prvom eliminisani mlađa seniorka Jovana Marić i kadet Vasilije Perović u katama.

Mijač je kazao da je zadovoljan svojim nastupom u Alborgu i da će mu ostvareni rezultat biti samo motiv više da nastavi sa još kvalitetnijim radom.

“Porazom u drugom kolu završio sam EP u Alborgu. U prvom meču sa 23,5 bodova zauzeo sam treće mjesto i izborio prolaz. U narednom kolu sam bio četvrti sa 22,9 bodova što nije bilo dovoljno za prolaz, jer u borbu za medalju idu tri takmičara sa tog dijela liste. Od trećeplasiranog imao sam 0,4 boda manje”, kazao je MIjač agenciji MINA.

U nastavku prvog takmičarskog dana u borbama nastupiće Božidar Jeknić (do 52), Nemanja Mikulić (do 57), Vladimir Vukčević (do 63), Anđela Ivanović (do 47), Milica Jeknić (do 54) i Leona Markić (preko 54).

Najčitanije

Perović puštena da se brani sa slobode

Podgorica, (MINA) - Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da...