fbpx
NaslovnicaCrna GoraJelušić: DPS uradio sve po zakonu

Jelušić: DPS uradio sve po zakonu

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva Predrag Jelušić kazao je da je njihova partija uradila sve po zakonu, prenosi Antena M.

Jelušić je na konferenciji za novinare kazao da neće biti smjenen nijedan funkcioner koji je u prethodnom periodu izabran na zakonit način u Budvi, jer kako je naveo, DPS neće da vrši pravnu “hajdučiju”.

“Strpljivo smo radili ovih dana, sve po zakonu i Ustavu, trpjeli smo linč. Ukoliko neko ima bilo kakve dileme neka ih kaže pred institucijama ove države, ako poštuje ovu državu. Ne želim da bude ovdje zamjena teza, vidjeli ste ko je pozivao na linč u Budvi, na pljuvanje i vidjeli ste na kraju jasnu razliku u našem pristupu”, rekao je Jelušić.

Poslanik DPS-a, Andrija Nikolić kazao je da ga nije iznenadilo to što opozicioni politički subjekti pozivaju međunarodnu zajednicu u pomoć, kad ne mogu da se izbore sa izazovima koje su, kako je naveo, sami proizveli.

“Zašto bi bila potrebna intervencija i komunikacija sa međunarodnom zajednicom povodom legitimne promjene u Budvi? Naš odgovor je da svoj posao treba da rade izabrani predstavnici građana u lokalnom parlamentu Budve i da im državne institucije omoguće nesmetane uslove za rad”, rekao je Nikolić.

On je kazao da ne zna kakvih pregovora može biti i da situacija u Budvi mora biti predmet pažne nadležnih državnih organa.

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...