fbpx
NaslovnicaCrna GoraJednoglasna podrška Veljoviću

Jednoglasna podrška Veljoviću

 
Podgorica, (MINA) – Skupštinski odbor za bezbjednost i odbranu jednoglasno je danas, glasovima vladajuće većine, podržao predlog da Veselin Veljović bude direktor Uprave policije, i predložio Skupštini da ga imenuje na tu funkciju.

Predsjednik Odbora Obrad Stanišić kazao je na početku sjednice da su dolazak najavili i poslanici Demokratskog fronta, ali se oni nijesu pojavili.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić kazao je da je Veljovića predložio za direktora Uprave policije imajući u vidu ranije rezultate na toj funkciji.

Veljović je kazao da je prilikom odluke da se prijavi na konkurs imao isključivi motiv da dvodecenijskim radnim iskustvom doprinese očuvanju i poboljšanju stabilnog bezbjednosnog ambijenta u Crnoj Gori.

“Jedinstvo, povjerenje, odgovornost i timski rad su nezamjenjive kategorije na putu do ostvarenja rezultata”, istakao je Veljović.

On je bezbjednosnu situaciju u Crnoj Gori ocijenio zadovoljavajućom, i poručio da će posebnu pažnju posvetiti rješavanju ključnih bezbjednosnih pitanja i unaprjeđenju metoda i kapaciteta za borbu protiv organizovanog kriminala.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na MINA servisu.

Najčitanije