fbpx
NaslovnicaCrna GoraHusović: Najbolji rezultat od osnivanja BS

Husović: Najbolji rezultat od osnivanja BS

Podgorica, (MINA) – Bošnjačka stranka (BS) je na parlamentarnim izborima osvojila tri poslanička mandata, što je njen najbolji izborni rezultat od osnivanja, kazao je lider te partije Rafet Husović.

On je zahvalio biračima koji su podržali izbornu listu „Bošnjačka stranka – Ispravno – Rafet Husović“.

„Prema preliminarnim podacima, naša stranka je osvojila tri poslanička mandata, i ostvarila najbolji izborni rezultat od osnivanja“, rekao je Husović.

On je kazao da mu je drago što su građani prepoznali ispravnost politike BS i što su joj ukazali povjerenje.

„Želim da se zahvalim svim našim aktivistima i simpatizerima, koji su iznijeli ovu kampanju i koji su nesebičnim zalaganje doprinijeli ovakvom rezultatu“, dodao je Husović.

On je poručio da će BS nastaviti da vodi politiku koja je u skladu sa pravcem koji su od osnivanja zacrtali, “a to su srazmjerna zastupljenost bošnjačkog naroda u državnim institucijama, politika ravnomjernog regionalnog razvoja, a sve u cilju poboljšanja životnog standarda svih građana Crne Gore“.

„Očekujem da će se nastaviti evropski i evroatlantski put Crne Gore kao građanske i multietničke zajednice, NATO članice i da će ta politika nastaviti da bude dominatna državna politika i u narednom periodu”, zaključio je Husović.

Najčitanije