fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoUhapšen zbog ulične prodaje narkotika

Uhapšen zbog ulične prodaje narkotika

Podgorica, (MINA) – Podgorička policija uhapsila je A.J. (27) iz Pljevalja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su kod A.J. pronašli spid i novac za koji se sumnja da je stečen uličnom prodajom te droge.

Osumnjičeni je, kako su naveli iz policije, uz krivičnu prijavu jutros priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Na osnovu saznanja da će osumnjičeni u Podgoricu donijeti određenu količinu sintetičke droge, radi stavljanja u dalji promet na području Glavnog grada, podgorička policija je u naselju Zabjelo zaustavila vozilo kojim je upravljao A.J”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su službenici policije u vozilu pronašli i oduzeli oko 600 grama sintetičke droge amfetamin, kao i 1.170 EUR i dva mobilna telefona.

Kako je saopšteno iz policije, njihovi službenici su, prilikom pretresa prostorija koje A.J. koristi, pronašli i oduzeli još oko 800 grama amfetamina.

“Sumnja se da je A.J. u dužem vremenskom periodu nabavljao sintetičku drogu, mjerio je i prepakivao, a potom je stavljao u ulični promet”, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije