fbpx
NaslovnicaCrna GoraMugoša podnio ostavku na funkciju direktora IJZ-a

Mugoša podnio ostavku na funkciju direktora IJZ-a

Podgorica, (MINA) – Direktor Instituta za javno zdravlje (IJZ) Boban Mugoša podnio je ostavku na tu funkciju.

On je u dopisu upućenom premijeru Zdravku Krivokapiću naveo da podnošenjem ostavke želi da olakša proceduru novoj ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović da formira tim koji će raditi na razvoju zdravstvenog sistema u skladu sa vizijom i prioritetima nove Vlade.

„Kao ljekar, profesionalac i građanin ove države, beskompromisno posvećen misiji očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva, ostajem u IJZ-u, spreman da i dalje, sa svojim koleginicama i kolegama, doprinosim ciljevima lnstituta i sveopštem dobru i napretku, koliko god je to u domenu moje moći i znanja“, kazao je Mugoša.

On je rekao da se IJZ, čiji je dio više od 25 godina i kojim je rukovodio, prepoznaje po predanom radu, profesionalizmu i stručnosti.

Mugoša je posebno naglasio posvećenost zaposlenih koji ostvaruju rezultate na koje Crna Gora može biti ponosna.

„Siguran sam da će tako biti i za vrijeme Vašeg mandata“, naveo je Mugoša u dopisu upućenom Krivokapiću.

On je Krivokapiću i svim članovima Vlade poželio dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi protiv koronavirusa i drugih javnozdravstvenih izazova.

Najčitanije

Njemački novinari se upoznali sa raznovrsnom ponudom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Njemački mediji su tokom aprila, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO),...