fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoDječaku iz Pljevalja pohvala za hrabrost i humanost

Dječaku iz Pljevalja pohvala za hrabrost i humanost

Podgorica, (MINA) – Načelnik pljevaljskog Centra bezbjednosti (CB) Haris Đurđević uručio je pohvalu za iskazanu hrabrost, humanost i drugarstvo dječaku Dariu iz Pljevalja, koji je pokušao da pomogne drugarici nakon što je upala u jamu sa vodom.

Iz Uprave policije saopštili su da je Đurđević danas u službenim prostorijama ugostio dječaka, koji je u utorak pokazao izuzetnu hrabrost i prisebnost pokušavajući da pomogne dvije godine mlađoj drugarici.

Đurđević je istakao da mu je posebno zadovoljstvo i čast da upozna i u službenim prostorijama ugosti tako hrabrog i humanog dječaka.

On je kazao da je dječak svojim postupkom svima dao primjer, koji će sigurno pozitivno uticati na sve sugrađane i u njima probuditi osjećaje humanosti i požrtvovanja.

„Đurđević je, u ime Uprave policije, uručio diplomu – pohvalu za iskazanu hrabrost, humanost i drugarstvo, kao i simboličan poklon prigodan uzrastu dječaka“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je dječak, zajedno sa Đurđevićem, obišao prostorije CB Pljevlja, upoznao se sa policijskim službenicima, opremom i vozilima koju koriste u radu.

Majka dječaka zahvalila je Upravi policije na pozivu, prijemu i poklonu.

Ona je još jednom apelovala na medije i korisnike društvenih mreža da se uzdrže od objavljivanja neprovjerenih informacija, kao i grubih komentara na portalima, naročito o temama koje se odnose na djecu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije